Taller 'Sopar amb Pellegrino Artusi: el primer llibre de receptes italià' *NOU*
Traductor de
:
Horarios
Días | Horas | Preus | Observaciones | |
---|---|---|---|---|
Dilluns |
de 18.30 h a 21.00 h |
Entrada general: 13.92 €
Més suplement
Reducció i subvenció dels imports als cursos, informeu-vos en el mateix centre |
Cal inscripció prèvia Places limitades
|
Centre Cívic Urgell
- Dirección:
- Carrer del Comte d'Urgell, 145
- Distrito:
- Eixample
- Barrio:
- la Nova Esquerra de l'Eixample
- Ciudad:
- Barcelona
La scienza in cucina e l'arte di mangiar bene és el primer receptari italià; publicat l’any 1891 i escrit per Pellegrino Artusi, que va ser un gran apassionat de la cuina i la literatura. Amb aquest llibre va tenir el mèrit de recopilar receptes de tota Itàlia, donant visibilitat a un enorme mosaic de tradicions regionals. Descobrirem les característiques d’aquest receptari que va ser un punt d’inflexió a la història de la gastronomia italiana, i prepararem un plat seguint la recepta original: Tagliatelle verds d’espinacs amb un ragú tradicional a la bolonyesa. T’esperem per preparar un plat autènticament tradicional!
(*Activitat amb suplement).
Professora: Sara Sandrino