Showcooking: "Una Izakaya mediterrània al Mercat" pel restaurant Alapar

Acte ajornat
Ajornat. Pendent d'assignar nova data
Horaris
Dies | Hores | Preus | ||
---|---|---|---|---|
Dissabte |
a les 11.00 h |
Entrada Gratuïta |
Espai de Cuina
- Adreça:
- Pg Valldaura, 186*190
- Districte:
- Nou Barris
- Barri:
- la Guineueta
- Població:
- Barcelona
Fa 10 anys que Jaume Marambio i Vicky Maccarone es van conèixer i 3 anys que van donar vida al seu propi projecte. Com el seu nom indica, A La Par simbolitza el camí que recorren junts, en paral·lel.
Aquest showcooking ens convida a viure una reinterpretació contemporània del concepte izakaya, on el producte de proximitat es treballa amb tècniques japoneses com el tall precís, l'escabetx, el marinat i la brasa. A través de plats icònics de la seva carta, com el fricandó amb secret de tonyina o el montadito de calamar amb papada ibèrica, veurem com Catalunya i el Japó es donen la mà en creacions saboroses, juganeres i plenes de matisos.