infoJOVE Barcelona

El cartell de la Festa Major del Poble-sec

10/06/2024 - 10:14 h

Districte Sants-Montjuïc

Poble-sec. Ja tenim el cartell de la Festa Major del barri que començarà el proper 19 de juliol i s'allargarà fins al 28 de juliol.

A poc més d'un mes de l'inici de la Festa Major del Poble-sec, aquest dilluns hem conegut el cartell de les festes en un acte que s'ha celebrat al pati del Centre Cívic El Sortidor.

El cartell és obra de l’arquitecta xilena i veïna del barri Pamela Carrillo Arancibia. Inclou referències a diversos indrets de la geografia poblesequina com ara la font de la plaça del Sortidor o les Tres Xemeneies i a entitats del teixit cultural com ara els Castellers i el Centre de Recerca Històrica del Poble-sec, en l’any del seu 25è aniversari. També hi trobareu dues colles de cultura popular molt arrelades al barri com els Gegants i els Diables del Poble-sec.

La Festa Major d’enguany començarà el divendres 19 de juliol amb el tradicional Toc a la Festa i s’allargarà fins al diumenge 28 de juliol. Al llarg dels propers dies podreu trobar el programa de tota la festa major a ja.cat/FMPoblesec.