infoJOVE Barcelona

Joves de Sarrià-Sant Gervasi

A Joves de Sarrià-Sant Gervasi és un servei exclusiu i gratuït creat per facilitar-te informació sobre tots aquells temes que t'interessen com a jove. Per a joves de 12 a 35 anys.

Què et podem oferir?

Informació, orientació i assessorament sobre qualsevol temàtica d'interès juvenil: acadèmic, laboral, mobilitat internacional, habitatge, emprenedoria, salut, lleure, etc...

Assessories especialitzades.

Acadèmic, laboral, mobilitat internacional, habitatge i emprenedoria. A Sarrià-Sant Gervasi els dilluns al matí (cada quinze dies) acadèmic, i els dimecres a la tarda mobilitat internacional. Amb cita prèvia.

Club de la feina.

El Club de la Feina està dirigit a joves de 16 a 35 anys de la ciutat de Barcelona que volen iniciar el seu procés de recerca de feina de manera activa, ja sigui per:

  • Cercar la seva primera feina
  • Trobar oportunitats laborals, ja que es troben en situació d’atur
  • Fer un canvi de sector o una millora de les condicions laborals

Es tracta d’un servei de suport i acompanyament expert que ofereix als i les joves orientació laboral i eines per millorar la seva recerca de feina i ocupabilitat.

El dispositiu forma part de les mesures municipals de suport a l’ocupació juvenil, i vol donar resposta a un dels col·lectius que més ha patit la crisi sanitària en l’àmbit laboral.

Tramitació de carnets: ISIC i alberguista.

Programació trimestral d'activitats.

Joves de Barcelona als centres educatius.

Més informació