Taller 'Plats de cullera de la península: sopes, cremes i guisats' *NOU*
Taller 'Plats de cullera de la península: sopes, cremes i guisats' *NOU*
Traductor de
:
Horarios
Días | Horas | Preus | Observaciones | |
---|---|---|---|---|
Dimarts |
de 17.00 h a 19.00 h |
Entrada general: 79.79 €
Més suplement de material
Reducció i subvenció dels imports als cursos, informeu-vos en el mateix centre |
Cal inscripció prèvia Places limitades
|
Centre Cultural La Casa Elizalde
- Dirección:
- Carrer de València, 302
- Distrito:
- Eixample
- Barrio:
- la Dreta de l'Eixample
- Ciudad:
- Barcelona
Professora: Anabel González
Seguirem viatjant a través dels fogons. Descobrirem els millors plats de cullera de la gastronomia peninsular, alguns de típics i d’altres de no tant, però igualment saborosos i reconfortants, com per exemple, la sopa d’all, la porrusalda, les patates a la riojana, el suquet de peix i molts altres.