Videoteca

Activitat per donar a conèixer d'on provenen i com es recullen els residus que suren a les aigües del Port de Barcelona, com són i com es podrien processar per al seu reaprofitament (2016).

Les sensacions del pas de l'any

Dins del programa "Com funciona Barcelona?", la Fàbrica del Sol organitza aquest cicle que combina la vista a un espai verd amb el Mapa B+S (2016).

Cicle d'iniciatives d'acupuntura urbana

Resum de les rutes i del procés de mapatge per conèixer les iniciatives locals de millora de la qualitat de vida de les veïnes dels barris de Barcelona (2016).

Escolta els batecs dels barris

Descobreix els paisatges sonors de diversos barris de Barcelona (2016).

L'art de visitar un jardí: boscos urbans

El turó de la Peira, el parc de la Creueta del Coll, el del Guinardó i el del Castell de l'Oreneta són els indrets per on transcorreran aquests itineraris de descoberta per la nostra riquesa forestal (2016).

Dia Mundial Aigua 2016

En el marc del Dia Mundial de l'Aigua, entitats i equipaments de Barcelona i el seu entorn coorganitzen diverses activitats per avançar col·lectivament cap a una nova cultura de l’aigua (2016).

https://youtu.be/A0i0L4N7IDQ

Xerrada a càrrec de Juanjo Cáceres sobre el consumisme i com ens influeix (2015).

Jornada on es van presentar diferents iniciatives de turisme responsable d'observació de fauna (2015).

Sessió "Materials de construcció" en el marc del procés participatiu i debat per a la rehabilitació de La Fàbrica del Sol (2014).

Sessió "Biodiversitat" en el marc del procés participatiu i debat per a la rehabilitació de La Fàbrica del Sol (2014).

Sessió "Edifici sostenible i intel·ligent" en el marc del procés participatiu i debat per a la rehabilitació de La Fàbrica del Sol (2014).

Sessió "El cicle de l'aigua" en el marc del procés participatiu i debat per a la rehabilitació de La Fàbrica del Sol (2014).

Sessió "Qualitat de l'Aire i Confort" en el marc del procés participatiu i debat per a la rehabilitació de La Fàbrica del Sol (2014).

Sessió "Energies renovables" en el marc del procés participatiu i debat per a la rehabilitació de La Fàbrica del Sol (2014).

 

Presentació de l'equipament i recorregut per l'exposició permanent (2014).