Com puc visitar els horts urbans de Barcelona?

Com puc visitar els horts urbans de Barcelona?

 

Si voleu anar-hi amb l'escola o l'institut:

Les activitats per a grups d'escoles i estudiants es gestionen a través del Programa d'Activitats Escolars (PAE) o bé a través de l'oficina del Com Funciona Barcelona? escolar:  comfuncionabarcelona@bcn.cat o al  933 262 223. Per a més informació cliqueu aquí.

 

Si voleu fer la visita lliure:

No es fan reserves.

Es poden visitar, amb accés gratuït, l'Hort Urbà Masia de Can Cadena i l'Hort Urbà Masia de Can Mestres, consulteu horaris i com arribar-hi en aquest enllaç.

Des de el 17 de juliol i fins el 19 de setembre de 2021, romandran tancades al públic tots els caps de setmana i festius.

 

Si voleu sol·licitar una visita guiada per a grups:

*A causa de l'emergència sanitària actual les visites guiades per a grups queden suspeses fins a nou avís. 

Les visites a l'Hort Urbà Masia de Can Cadena estan emmarcades en el programa d’educació ambiental Com Funciona Barcelona? incloses en el vector Verd i biodiversitat. S’ofereixen per a grups d'adults i famílies d’un mínim de 10 persones i un màxim de 25.

Cal que tingueu en compte:

1) Les activitats per a grups del programa Com Funciona Barcelona? tenen un cost públic que podeu consultar a l’apartat "arxius relacionats" de cada activitat o bé aquí.

2) Organitzeu un grup de 10 persones mínim i 25 màxim, des de La Fàbrica del Sol no organitzem grups ni els gestionem. Cada grup ha de tenir una persona responsable.

3) Aneu a la pàgina web de peticions per a grups d'adults o familiars, allà trobareu totes les informacions necessàries per sol·licitar una data i hora. Llegiu les observacions abans de realitzar les peticions.

4) Ens posarem en contacte amb vosaltres per tancar la data i hora de l’activitat. Cap petició es transforma en reserva sense la resposta del personal de La Fàbrica del Sol.

5) Si voleu conèixer altres iniciatives de la ciutat que tenen molt en comú amb els horts urbans consulteu l'apartat cultivant la ciutat del programa Com Funciona Barcelona?

 

Si voleu fer la visita a través de les aules ambientals de la ciutat:

1) Consulteu les activitats de les aules ambientals de la ciutat o bé les de la Xarxa d'Equipaments Ambientals de Barcelona (XEAB).

2) Mireu si l’activitat Cultivant la ciutat: cultiu sostenible a l'espai públic està programada.

3) Entreu a l’esdeveniment i inscriviu-vos a l’activitat. En el cas de la XEAB podeu sol·licitar una plaça o dues per usuari registrat de La Fàbrica del Sol. En el cas que l’activitat estigui plena, quedareu registrats en la llista d’espera i si hi ha baixes ens posarem en contacte amb vosaltres.

 

Torneu a les preguntes més freqüents