Com puc visitar els horts urbans de Barcelona?

Com puc visitar els horts urbans de Barcelona?

Si voleu fer la visita lliure:

Es poden visitar, amb accés gratuït, l'Hort Urbà Masia de Can Cadena i l'Hort Urbà Masia de Can Mestres, consulteu horaris i com arribar-hi en aquest enllaç.

Si voleu sol·licitar una visita per a grups:

*A causa de l'emergència sanitària actual les visites guiades per a grups queden suspeses fins a nou avís. 

Les visites a l'Hort Urbà Masia de Can Cadena estan emmarcades en el programa d’educació ambiental Com Funciona Barcelona? incloses en el vector Verd i biodiversitat. S’ofereixen en el programa d'activitats quadrimestrals per a públic individual de La Fàbrica del Sol o per a grups d'adults i famílies d’un mínim de 10 persones i un màxim de 25.

Les activitats per a grups d'escoles i estudiants es gestionen a través del Programa d'Activitats Escolars (PAE) o bé a través de l'oficina del Com Funciona Barcelona? per a grups d'estudiants al correu electrònic comfuncionabarcelona@bcn.cat o al telèfon 933 262 223. Per a més informació cliqueu aquí.

Si voleu sol·licitar una visita per a grups d'adults o familiars:

1) Les activitats per a grups del programa Com Funciona Barcelona? tenen un cost públic que podeu consultar a l’apartat "arxius relacionats" de cada activitat o bé aquí.

2) Organitzeu un grup de 10 persones mínim i 25 màxim, des de La Fàbrica del Sol no organitzem grups ni els gestionem. Cada grup ha de tenir una persona responsable.

3) Aneu a la pàgina web de peticions per a grups d'adults o familiars, allà trobareu totes les informacions necessàries per sol·licitar una data i hora. Llegiu les observacions abans de realitzar les peticions.

4) Ens posarem en contacte amb vosaltres per tancar la data i hora de l’activitat. Cap petició es transforma en reserva sense la resposta del personal de La Fàbrica del Sol.

5) Si voleu conèixer altres iniciatives de la ciutat que tenen molt en comú amb els horts urbans consulteu l'apartat cultivant la ciutat del programa Com Funciona Barcelona?

Si voleu fer la visita a través del programa d'activitats quadrimestrals per a públic individual:

1) Consulteu les activitats del programa vigent al programa en pdf o bé al gestor d’inscripcions.

2) Mireu si l’activitat Cultivant la ciutat: cultiu sostenible a l'espai públic està programada.

3) Entreu a l’esdeveniment i inscriviu-vos a l’activitat, podeu sol·licitar una plaça o dues per usuari registrat. En el cas que l’activitat estigui plena, quedareu registrats en la llista d’espera i si hi ha baixes ens posarem en contacte amb vosaltres.

 

Torneu a les preguntes més freqüents