Com puc visitar la Font Màgica de Montjuïc?

*A causa de l'emergència sanitària actual les visites a la Font Màgica de Montjuïc queden suspeses fins a nou avís. 

Com puc visitar la Font Màgica de Montjuïc?

Les visites a la Font Màgica de Montjuïc estan emmarcades en el programa d’educació ambiental Com Funciona Barcelona? incloses en el vector El cicle de l’aigua a la ciutat. Es poden visitar de març a octubre i s’ofereixen en el programa d'activitats quadrimestrals per a públic individual de La Fàbrica del Sol o per a grups d'adults d’un mínim de 10 persones i un màxim de 24.

Les activitats per a grups d'escoles i estudiants es gestionen a través del Programa d'Activitats Escolars (PAE) o bé a través de l'oficina del Com Funciona Barcelona? per a grups d'estudiants al correu electrònic comfuncionabarcelona@bcn.cat o al telèfon 933 262 223. Per a més informació cliqueu aquí.

Si les voleu sol·licitar per a GRUPS d'adults:

1) Les activitats per a grups del programa Com Funciona Barcelona? tenen un cost públic que podeu consultar a l’apartat "observacions" de cada activitat o bé aquí.

2) Organitzeu un grup de 10 persones mínim i 24 màxim, des de La Fàbrica del Sol no organitzem grups ni els gestionem. Cada grup ha de tenir una persona responsable.

3) Aneu a la pàgina web de peticions per a grups, allà trobareu totes les informacions necessàries per sol·licitar una data i hora (veureu que apareixen els dies disponibles, si no hi ha hores ni dates vol dir que s’han exhaurit per aquell quadrimestre). Llegiu la normativa i les observacions abans de realitzar les peticions.

4) Quan s’han exhaurit els dies disponibles podeu omplir igualment el formulari, quan torni a haver-hi dates i hores disponibles us enviarem un correu electrònic.

5) Ens posarem en contacte amb vosaltres per tancar la data i hora de l’activitat. En el cas de la Font Màgica de Montjuïc, les visites s'ofereixen els dijous i els divendres al vespre. Cap petició es transforma en reserva sense la resposta del personal de La Fàbrica del Sol.

Si voleu fer la visita a través del programa d'activitats quadrimestrals per a públic INDIVIDUAL:

1) Consulteu les activitats del programa vigent al programa en pdf o bé al gestor d’inscripcions.

2) L’activitat Els engranatges màgics de música, llum i color: La Font Màgica de Montjuïc es programa de març a desembre, els dijous i divendres al vespre.

3) Entreu a l’esdeveniment i inscriviu-vos a l’activitat, podeu sol·licitar una plaça o dues per usuari registrat. En el cas que l’activitat estigui plena, quedareu registrats en la llista d’espera i si hi ha baixes ens posarem en contacte amb vosaltres.

 

Torneu a les preguntes més freqüents