Com puc visitar les clavegueres de Barcelona?

*A causa de l'emergència sanitària actual les visites a les clavegueres de Barcelona queden suspeses fins a nou avís. 

Com puc visitar les clavegueres de Barcelona?

Les visites a les clavegueres de Barcelona estan emmarcades en el programa d’educació ambiental Com Funciona Barcelona? incloses en el vector El cicle de l’aigua a la ciutat. S’ofereixen en el programa d'activitats quadrimestrals per a públic individual de La Fàbrica del Sol o per a grups d'adults i famílies d’un mínim de 10 persones i un màxim de 14.

Les activitats per a grups d'escoles i estudiants es gestionen a través del Programa d'Activitats Escolars (PAE) o bé a través de l'oficina del Com Funciona Barcelona? per a grups d'estudiants al correu electrònic comfuncionabarcelona@bcn.cat o al telèfon 933 262 223. Per a més informació cliqueu aquí.

Si les voleu sol·licitar per a GRUPS d'adults:

1) Les activitats per a grups del programa Com Funciona Barcelona? tenen un cost públic que podeu consultar a l’apartat "observacions" de cada activitat o bé aquí.

2) Organitzeu un grup de 10 persones mínim i 14 màxim, des de La Fàbrica del Sol no organitzem grups ni els gestionem. Cada grup ha de tenir una persona responsable.

3) Aneu a la pàgina web de peticions per a grups, allà trobareu totes les informacions necessàries per sol·licitar una data i hora (veureu que apareixen els dies disponibles, si no hi ha hores ni dates vol dir que s’han exhaurit per aquell quadrimestre). Llegiu la normativa de seguretat i les observacions abans de realitzar les peticions.

4) Quan s’han exhaurit els dies disponibles podeu omplir igualment el formulari, quan torni a haver-hi dates i hores disponibles us enviarem un correu electrònic.

5) Ens posarem en contacte amb vosaltres per tancar la data i hora de l’activitat. En el cas de les clavegueres, les visites s'ofereixen els dissabtes al matí un cop al quadrimestre. Cap petició es transforma en reserva sense la resposta del personal de La Fàbrica del Sol.

Si voleu fer la visita a través del programa d'activitats quadrimestrals per a públic INDIVIDUAL:

1) Consulteu les activitats del programa vigent al programa en pdf o bé al gestor d’inscripcions.

2) L’activitat Les entranyes de la ciutat: les clavegueres es programa un dissabte al matí cada quadrimestre.

3) Entreu a l’esdeveniment i inscriviu-vos a l’activitat, podeu sol·licitar una plaça o dues per usuari registrat. En el cas que l’activitat estigui plena, quedareu registrats en la llista d’espera i si hi ha baixes ens posarem en contacte amb vosaltres.

4) Llegiu atentament la normativa de seguretat.

 

Torneu a les preguntes més freqüents