Els Boscos Urbans de Barcelona

Durant el mes d'abril es va programar el bloc del Com Funciona Barcelona? Boscos urbans on els participants van poder gaudir de les rutes de l'Art de visitar un jardí del parc de la Creuta del Coll, El Turó de la Peira, el Parc del Castell de l'Oreneta i el Parc del Guinardó.

Aquests parcs tenen unes característiques molt especials, ja que estan situats en els espais de comunicació entre la ciutat i el seu entorn no urbà i tenen una vegetació pròpia de les zones forestals, mediterrànies: boscos amb pins, alzines i un sotabosc riquíssim. Acostumen a ser parcs molt tranquils, amb força pendent i camins amb ombra per passejar i gaudir de la natura a la ciutat.

A més, en aquest cicle els participants van rebre quatre punts de llibre commemoratius, especialment pensat per les característiques de cada parc. L'elaboració d'aquest punts de llibre va anar a càrrec de tres joves del barri de la Barceloneta, que es van poder formar en programes de disseny i fabricació digital gràcies a la col·laboració de l'Ateneu de Fabricació de La Fàbrica del Sol, un espai sempre al servei de les necessitats socials del barri.