Fonts i espais d’aigua de Barcelona

El programa Com Funciona Barcelona? de l'Ajuntament de Barcelona, ofereix rutes i visites als espais d'aigua i a les fonts ornamentals i públiques més destacades de la ciutat. Cadascun d'aquests espais té una història al darrera per ser explicada. Vine a descobrir-los en grup. Trobaràs tota la informació a Com Funciona Barcelona? Camins d'Aigua.

Al portal Apps Municipals de l'Ajuntament de Barcelona, et pots descarregar una aplicació per a mòbils amb tota la informació de les més de 1600 fonts públiques que hi ha a la ciutat. També, permet detectar en quin lloc de la ciutat et trobes i t’explica les característiques i curiositats d'algunes fonts representatives que pots anar a visitar. Descarrega l'aplicació Fonts BCN per a iOS o Android. Molt útil per a esportistes!

I si en vols més...

El programa Com Funciona Barcelona? ofereix una ruta per a famílies. Georecerca dels camins de l'aigua del Gòtic, és una gimcana per a descobrir el cicle urbà de l'aigua fent servir l'smartphone i l'app Fonts BCN. Segueix les pistes i coneix les fonts de beure més emblemàtiques de la ciutat!

A més, el web d’Open Data Barcelona ofereix la possibilitat de consultar dades de les fonts i de descarregar-les en fitxers per poder tractar-les.