Funcionalitat del Mapa Barcelona + Sostenible

El mapa Barcelona + Sostenible és un recurs interactiu a disposició de la ciutadania, creat de manera col·laborativa entre ciutadans i ciutadanes, empreses, entitats i l'administració, que mostra projectes i recursos orientats a fer de Barcelona una ciutat més sostenible en tots els seus àmbits: social, econòmic i ambiental.

El Mapa inclou diverses icones per mostrar exemples de comerç, serveis i turisme sostenible, empreses i organitzacions sostenibles, espais d’educació ambiental, instal·lacions ambientals i casos d’ecoinnovació, serveis de mobilitat i accessibilitat, iniciatives comunitàries i patrimoni cultural i natural. Els indrets marcats contribueixen a que Barcelona sigui, cada vegada més, una ciutat justa, verda i inclusiva. Es tracta d'un mapa dinàmic i obert a tothom, així que qualsevol persona hi pot participar i proposar un punt que es consideri interessant.

La participació ciutadana és clau per a que el mapa creixi i s'enriqueixi, així que no dubtis en aportar el teu granet de sorra.