Recursos

Saps quin consum elèctric tens?

Per poder estalviar, el primer que cal fer és saber quin consum tens a casa.

L'eficiència energètica és un pas necessari per incrementar els nivells d'autosuficiència de la ciutat de Barcelona i reduir l'impacte ambiental de la nostra societat. El consum residencial de Barcelona representa un percentatge del 30% del total d'energia consumida a la ciutat i, per tant, actuar-hi és molt important. La suma de les nostres accions individuals ens permetrà, a més de pagar menys en la nostra factura elèctrica, aprofundir el sentit democràtic d'una participació ciutadana basada en l'aprenentatge i la presa d'accions conscient.

El teu Assessor Energètic Virtual és una eina a la teva disposició que t'informarà i t'acompanyarà en el procés de reduir el consum de la teva llar. Et convidem a que formis part de la Comunitat de ciutadans i ciutadanes que ja estalvien i gaudeixis amb tots els de casa dels molts beneficis que suposa un consum més responsable. Descobreix-lo i Carrega't d'Energia!

Sense informació no es pot actuar. L'Assessor Energètic Virtual t'ajuda a entendre el teu consum elèctric i t'acompanya en el procés d'estalvi d'energia a casa.