5 plans per a un cap de setmana divertit i sostenible

sostenibilitat. Et proposem diferents activitats sostenibles per fer aquest cap de setmana, des de parcs infantils de nadal fins a exposicions de disseny sostenible.

Us proposem tot un seguit d'activitats per aquest cap de setmana que fomenten la sostenibilitat. En trobareu de tot tipus, relacionades amb el Nadal, amb el disseny, amb la gastronomia... No us les perdeu!

1. La Ciutat dels Somnis: Un parc de nadal infantil que educa en la sostenibilitat

Enguany el parc infantil de Nadal de Barcelona ‘Ciutat dels Somnis’ està dedicat a la sostenibilitat. Si encara no l’heu pogut visitar no us preocupeu, fins dissabte encara hi sou a temps! Apropeu-vos-hi en família i gaudiu de les més de 120 activitats per a tots els gustos que trobareu al recinte de Montjuïc. Més informació.

2. Exposició de dibuixos que reflexionen sobre el consum responsable per Nadal

El Casal d’Entitats Mas Guinardó acull una exposició que a través de les obres presentades al concurs de dibuix “Al Guinardó, consum responsable per Nadal” reflexiona sobre la importància que té realitzar els actes de consum de forma conscient, crítica, solidària i responsable. L’entrada és gratuïta! Més informació.

3. Ruta guiada per a adults ‘Seguint la petjada de l’aigua’

Seguint la petjada de l’aigua’ és un itinerari per conèixer el paper del riu Besòs i de les mines de Montcada en el proveïment d’aigua a la ciutat de Barcelona. Observareu infraestructures com La Casa de l’Aigua, descobrireu racons d’interès històric de Nou Barris i gaudireu d’una vista excepcional fins arribar al castell de Torre Baró. Més informació.

4. Mercat de la Terra als jardins de les Tres Xemeneies

Cada dissabte al Poble-sec hi ha mercat de pagès organitzat per Slow Food Barcelona, habitualment amb música i diverses activitats paral·leles.  No dubteu a apropar-vos-hi per gaudir de la millor gastronomia. Més informació.

5. El disseny sostenible de Victor Papanek

El Museu del Disseny de Barcelona acull fins al 2 de febrer l’exposició ‘Victor Papanek: la política del disseny’, al voltant de la figura d’aquest pioner de l’activisme social i la sostenibilitat en el disseny. No us la podeu perdre! Més informació.