Al dia, amb l'Agenda + Sostenible

XEAB. L'Àrea d'Ecologia Urbana estrena un vídeo que promociona l'agenda d'activitats que s'organitzen a Barcelona relacionades amb la cultura de la sostenibilitat

 

L’Agenda + Sostenible és el butlletí mensual que manté informada la ciutadania de les activitats, accions i estratègies més destacades sobre cultura de sostenibilitat a Barcelona. Un aparador amb recursos i recomanacions per a tots els públics i àmbits d’interès (energia, aigua, mobilitat, residus, alimentació, etc.) El nou vídeo anima la ciutadania a subscriure’s al butlletí i els dona les indicacions necessàries per fer-ho.

Activitats, tallers, xerrades, recursos i estratègies per promoure la participació i apoderament de tota la ciutadania. Aquest és el contingut de l’Agenda + Sostenible, impulsada pel programa municipal Barris + Sostenibles de l’Oficina de Canvi Climàtic i Sostenibilitat. Un programa que comparteix la visió estratègica de ciutat amb cada territori, per tal que hi hagi la màxima coherència entre les polítiques que s’impulsen, l’acció municipal en el districtes i barris i els missatges que arriben a la ciutadania.

Mitjançant referents territorials i a través d’intervencions de proximitat, s’impulsa la cultura de sostenibilitat, s’apodera al veïnat i es faciliten oportunitats i eines per implicar-se en projectes concrets per la millora del barri i de la ciutat. Per això són fonamentals els 17 equipaments que, actualment, conformen la XEAB, Xarxa d’Equipaments Ambientals de Barcelona. El butlletí es fa ressò de les seves principals novetats i programació d’activitats, entre d’altres.