Barcelona, esclat de vida

Biodiversitat. Ja és aquí el nou cicle d’activitats de la Fàbrica del Sol, centrat en el verd i la biodiversitat de la ciutat.

Des de La Fàbrica del Sol us presentem “Barcelona, esclat de vida”,  un nou cicle d’activitats que tindrà lloc del 8 al 20 d’abril, amb l’objectiu de donar a conèixer la gran riquesa d’animals i plantes que tenim a la ciutat i alhora trobar la manera d’afavorir la seva presència. Gràcies al cicle també descobrirem què s’està fent des de l’Ajuntament de Barcelona i des de diferents entitats per promoure la nova cultura del manteniment del verd a la ciutat, més sostenible i amb més beneficis per a la comunitat.

 

Ara, amb “Barcelona esclat de vida”, tenim una gran oportunitat per conèixer a fons aquests animals que sovint veiem i als qui no sabem posar nom o fins i tot aprendre que n’hi ha molts que no veiem però ens acompanyen. També descobrirem els noms de les flors, plantes i arbres que ens alegren la vista mentre passegem per la ciutat i quins beneficis ens aporten.

La biodiversitat present a les grans ciutats, i especialment la que es troba als espais verds, és sovint l’única oportunitat de contacte que tenim en el nostre dia a dia amb la natura i ens aporta uns beneficis ambientals i socials que són bàsics per a la millora de la qualitat de vida i el benestar als espais urbans.

 

Activitats del cicle Barcelona, esclat de vida

-La natura ens mostra la solució

Ruta guiada VIRTUAL pel Corredor Verd de la Zona Nord per conèixer les “solucions basades en la natura” que s’apliquen a la ciutat. 

Dia i hora:

08/04/2021 -17:30 a18:30 h

Més informació aquí

 

-Ocells urbans, hostes de luxe

Conversa virtual per parlar sobre els ocells de la ciutat i com afavorir-ne la presència amb menjadores i caixes niu.

Dia i hora:

13/04/2021 -18:00a19:15

Més informació aquí

 

-Visita al Parc Fluvial del Besòs

Ruta guiada per la història de l’entorn del riu Besòs, per conèixer  com ha evolucionat i el seu estat actual.

Dia i hora:

15/04/2021 -17:00a19:30

Més informació aquí 

-Vine a conèixer els habitants de les basses urbanes TOTS ELS PÚBLICS

Participa en aquesta sortida virtual d’observació d’animals aquàtics i coneix els habitants de les basses naturalitzades de Montjuïc. .

Dia i hora:

20/04/2021 – 18:00 a19:30 h

Més informació aquí