Celebrem els 10 anys de la xarxa d’intercanvi Renova

Residus. Arriba una nova edició del Renova primavera

Enguany se celebren 10 anys de la xarxa d’intercanvi Renova, una iniciativa d’intercanvi de la roba que ja no utilitzem, però que està en bon estat, i que promou el consum responsable, la prevenció de residus i la sostenibilitat. La primera edició va tenir lloc el novembre de 2011 i des de llavors, el Renova la teva roba no ha parat de créixer. Mireu el vídeo de commemoració dels 10 anys! 

Ara, arriba l’edició de primavera d’aquest 2021, que s’allargarà fins al proper 19 de juny. A causa de la situació sanitària actual s’han modificat els tradicionals intercanvis per activitats que fomenten l’ús responsable de la roba i ens permeten allargar la seva vida útil, com ara tallers d’upcycling, exposicions, col·loquis o tallers creatius. Consulteu-les totes en aquest enllaç.

I per commmemorar els 10 anys, el dia 12 de juny, a la plaça Pou de la Figuera se celebrarà una fantàstica  matinal d’activitats a l’aire lliure per conèixer els reptes del model actual de consum de roba, amb espectacle contacontes, una desfilada de moda ben sostenible i moltes més sorpreses!  Cliqueu aquí per a més informació. Us hi esperem!