Converses i entrevistes sobre educació ambiental i sostenibilitat

Educació ambiental. Dimarts 17 de desembre veniu a conversar amb professionals que treballen la sostenibilitat i l'educació ambiental des d'àmbits ben diversos.

El proper dimarts 17 de desembre tindreu l’oportunitat de conèixer, en un format molt proper i distès, a diferents professionals que treballen en els camps de l’educació ambiental i la sostenibilitat al berenar que organitza la Societat Catalana per l’Educació Ambiental (SCEA) a La Fàbrica del Sol.

La trobada començarà a les 17:30 h, amb la presència de la Blanca Martí i el Pere Vives. La Blanca Martí és il·lustradora científica, naturalista i educadora ambiental. Llicenciada en història de l’art per la Universitat de Barcelona es va especialitzar en il·lustració científica. Per anar fent boca podeu mirar els seus projectes clicant al següent enllaç. Pere Vives és biòleg de formació, especialitzat en educació ambiental i educació en el lleure. Actualment és cap d’Educació Ambiental i Colònies de Lleure de la Fundació Pere Tarrés i té un llarg recorregut en el sector de l’educació ambiental.

A les 18:30 h serà el moment de conèixer a l’Albert Bosch i la Margarida Feliu. L’Albert Bosch és aventurer i expert en lideratge emocional. Tot el que ha après en les seves aventures i projectes d’emprenedoria ho comparteix en conferències i tallers que són font d’inspiració per a altres persones. Recentment ha tingut la oportunitat de participar en la COP25. La Margarida Feliu es va llicenciar en pedagogia, i actualment té una àmplia experiència en el món de l’educació ambiental. Ens podrà explicar la seva experiència en el món educatiu.

Podeu formular les vostres preguntes en el moment de fer les inscripcions. L’activitat és gratuïta però cal inscripció prèvia ja que l’aforament és limitat. Enllaç a les inscripcions.

Recordeu que La Fàbrica del Sol disposa de dues sales: la Barceloneta i la Lluerna que es poden reservar per celebrar esdeveniments que permetin estendre la cultura de la sostenibilitat. Trobareu tota la informació clicant aquí.