Activitats d'estiu al Centre de la Platja

Consulteu el programa d'activitats que el Centre de la Platja ha dissenyat per aquest estiu

 

Sabíeu que també a Nou Barris tenim platja? El Laboratori de la Platja serà els propers dies 7 i 14 de juliol a la Prospe Beach, a la plaça Àngel Pestanya. Amb més de 20 anys de tradició al barri, aquest sorral que apropa la platja a la Prosperitat acull enguany al Centre de la Platja en la seva versió itinerant per tal de poder aprendre més sobre els microplàstics que ens envolten, quin impacte tenen en el medi ambient i la nostra salut i com podem ajudar a reduir-los en el nostre dia a dia.

Per tal de poder donar-li una segona vida als plàstics, el dia 23 de juliol es durà al Centre de la Platja la presentació del projecte R-Barceloneta. Un projecte de reutilització de veles nàutiques i de taps d’ampolla trobats a les nostres platges que convertirà aquests residus amb recursos donant-los una segona vida com a motxilles. Aquesta iniciativa sorgeix de la Barceloneta i tota la ciutadania hi pot participar aportant taps d’ampolla al Centre de la Platja.

Enllaç al programa d’activitats: https://ajuntament.barcelona.cat/ecologiaurbana/sites/default/files/CentrePlatja_Activitats.pdf