La Clariana de Glòries tanca les activitats per vacances

El passat 12 de juny es van fer les darreres activitats a la Clariana de Glòries organitzades per la XEAB. A la tardor, tornen les rutes, i els jocs familiars en aquest espai

 

El passat diumenge 12 de juny es va viure una altra jornada d’activitats familiars a l’espai La Clariana de Glòries organitzada per la XEAB (Xarxa d’Equipaments Ambientals de Barcelona). Durant aquests darrers mesos La Clariana de Glòries ha consolidat la seva oferta lúdica i educativa amb activitats destinades a un públic familiar i rutes per conèixer les solucions sostenibles que s’hi han implementat. En tots els casos es tracta d’activitats gratuïtes en el marc d’un nou projecte social i educatiu, pensat per apropar a tothom la cultura de sostenibilitat.

El darrer diumenge abans de les vacances, les activitats van girar al voltant de la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient i s’hi va sumar l’Aula Ambiental de Sant Andreu, que va venir amb més de 30 persones que van participar a la bicicletada organitzada des del barri fins a la Clariana.

A l’arribar,  la contacontes Laura Vernis va endinsar als infants en una història plena d’aventures. Més de 80 criatures van gaudir d’aquest conte creat i narrat especialment per a la jornada amb l’objectiu de sensibilitzar  als més petits, però també al públic adult en un tema que ens preocupa a tots i totes: la cura i preservació del medi ambient.

Per altra banda, el taller Sembra Natura va reunir 76 jardiners i jardineres, de les quals 39 eren infants, per plantar una planta i conèixer la importància d’augmentar el verd a casa i a la nostra ciutat.

A la tardor, les Aules Ambientals que formen part de la XEAB us esperen, de nou, a la Clariana de Glòries. Rutes, tallers i activitats obertes a tothom tornaran a omplir aquest espai obert de la ciutat de famílies i amics amb ganes de prendre consciència de la importància de tenir cura del medi ambient i del nostre entorn. I, en això, les aules ambientals són un referent a la ciutat i un exemple d’implicació i de foment de la participació.

Us hi esperem!