Cobertes Verdes a la Fàbrica del Sol

Cobertes Verdes. Vine a conèixer els projectes guanyadors de les dues primeres edicions del concurs de Cobertes Verdes

Cobertes Verdes a la Fàbrica del Sol

Amb motiu del Model. Festival d’arquitectures de Barcelona, que se celebra del 5 al 15 de maig, la XEAB (Xarxa d’Equipaments Ambientals de Barcelona) ha programat diverses activitats amb l’arquitectura i les solucions sostenibles com a eix central.

És el cas de l’exposició dels projectes guanyadors de les dues primeres edicions del concurs de cobertes verdes que es pot visitar a la Fàbrica del Sol, del 6 al 15 de maig i que és oberta a tothom.

L’exposició, mostra els principals trets característics de les propostes guanyadores que tenen com a objectiu tenir una ciutat més verda i viva. Coneixereu aquestes iniciatives i en sabreu els diferents emplaçaments repartits per la ciutat. Les propostes, no només inclouen espais dissenyats per a la implantació de zones vegetals, si no també s’entenen com una zona d’esbarjo i descans per a la comunitat i compten amb diverses solucions sostenibles.

Per completar la proposta, el proper dia 11 de maig, s’oferirà una xerrada de la ma d’un/a tècnic/a de l’IMPU (Institut Municipal del Paisatge Urbà) que us acompanyarà en un recorregut per l’exposició i resoldrà tots els dubtes i curiositats que tingueu. Podeu inscriure-us a la visita guiada AQUÍ

L’Ajuntament de Barcelona impulsa diverses accions i iniciatives per promoure l’establiment de terrats i cobertes verdes i posar en valor aquests espais per que en puguem gaudir els veïns i veïnes.