Forma’t en consum conscient

Consum. Inscripcions obertes a la segona edició del Curs bàsic de capacitació professional per a la promoció i comunicació del consum conscient

Després de l’èxit de la primera edició, aquesta tardor teniu una segona oportunitat per participar en el Curs de capacitació professional per a la promoció i comunicació del consum conscient. Multiplica, l’escola del consum conscient, organitza aquest curs presencial per donar a  conèixer el consum responsable i fomentar-ne la seva difusió.

El curs està coordinat i dinamitzat per l’Eva Vilaseca, sòcia de la cooperativa Espai Ambiental i coordinadora de l’Espai Consum Responsable i el Toni Lodeiro, divulgador, formador i autor del llibre “Consumir menos, vivir mejor. Ideas prácticas para un consumo más consciente”.

Consisteix en 6 sessions presencials que combinaran la teoria amb la pràctica per abordar temes com la comunicació i la pedagogia del consum conscient, el consum cooperatiu o la psicologia del consum. A més, es realitzaran visites comentades a 10 experiències relacionades amb el consum conscient com ara la Lleialtat Santsenca, Coòpolis o el Grup Ecos.  Les diferents sessions també disposaran d’un espai en el que compartir vivències i fomentar el treball en xarxa.

 

Més informació

Les sessions tenen una durada de 4,5 hores (de 16 a 20.30 h) els dilluns 7, 14, 21 i 28 de setembre i 5 d’octubre i el dijous 8 d’octubre.

1a sessió: Grup Ecos – Introducció al consum conscient

2a sessió: La Lleialtat Santsenca – Comunicació i pedagogia del consum conscient

3a sessió: Coòpolis – Consum cooperatiu

4a sessió: Impact HUB – Consum col·laboratiu/ocupació i emprenedoria en consum responsable

5a sessió: OMIC / Espai – Polítiques públiques/psicologia del consum

6a sessió: Can Masdeu – Economia ecològica i autogestió / Integració i tancament del curs

 Consulteu el programa complet aquí.

Les inscripcions ja estan obertes però les places són limitades. Us podeu inscriure clicant aquí.