Gràcies per estar al nostre costat un any més!

La Fàbrica del Sol. Enguany, et volem donar les gràcies per participar en les nostres propostes aquest 2021.

El 2021 ha estat, sens dubte, un any de noves esperances i noves adaptacions. Segur que, quan miris enrere, et vindran a la memòria els nervis, la incertesa però també moments de felicitat i moltes noves aventures. 

L’equip de La Fàbrica del Sol també hem viscut un any molt intens amb molts canvis. Sumat a la situació personal, totes ens hem hagut de reinventar per tirar endavant i trobar la millor manera de seguir al teu costat. Finalment, ens hem pogut trobar presencialment obrint les nostres portes de nou a la Fàbrica del Sol. 

Per seguir a prop teu hem organitzat xerrades, tallers i visites virtuals, però també sortides i visites guiades presencials recuperant activitats a través dels blocs temàtics o cicles adherits a la XEAB (Xarxa d’Equipaments Ambientals de Barcelona). Així, per exemple, has pogut descobrir la importància de transformar el nostre consum d’aliments a través del “1r i 2n cicle d’Alimentació Sostenible de la XEAB” o analitzant noves tècniques de cultiu pels horts urbans a través del “Sembra Natura: Cultivem la ciutat“. 

Malgrat les dificultats, t’has seguit interessant pel medi ambient i la sostenibilitat i segueixes l’actualitat de la ciutat amb els Fars de Sol (entrevistes en profunditat), a les notícies d’actualitat a la web i al nostre butlletí de sostenibilitat.

Des de La Fàbrica del Sol et volem donar les gràcies, una vegada més, per seguir al nostre costat durant aquests mesos tan complexes i pel teu interès en seguir aprenent i batallant per fer de Barcelona una ciutat més sostenible. L’emergència climàtica no s’atura i tenim molta feina per davant.

Comptem amb tu! 

Fins ben aviat!