ImPARCdible Parc de Diagonal Mar

Medi ambient. L’Aula Ambiental Ciutat Vella presenta un nou ImPARCdible per a conèixer tots els secrets del Parc de Diagonal Mar.

ImPARCdible Parc de Diagonal Mar. L’Aula Ambiental Ciutat Vella presenta un nou ImPARCdible per a conèixer tots els secrets del Parc de Diagonal Mar.  

Ja tenim un nou recurs digital ImPARCdible disponible! L’ImPARCdible Parc Diagonal Mar és una oportunitat per a explorar el Parc de Diagonal Mar, un dels parcs amb més diversitat d’aus de la ciutat de Barcelona. A més, el Parc de Diagonal Mar és, des de l’any 2021, un refugi de biodiversitat, una nova tipologia d’àrea que neix de la necessitat de naturalitzar la ciutat de Barcelona.

El Parc de Diagonal Mar és un lloc molt emblemàtic i compta amb un espai molt gran, diàfan i molt accessible. Va ser creat a partir de la transformació del barri del Poble Nou en el marc del Fòrum de les Cultures, i va representar un símbol més de la transició del passat industrial a la modernitat del nou litoral. 

El nou ImPARCdible Parc de Diagonal Mar ens servirà per descobrir com, en el Parc de Diagonal Mar, la terra es pot connectar amb el mar i crear una nova morfologia del terreny per fer passejades i trobadesentre natura al mig de la ciutat de Barcelona! 

Poseu a prova els vostres coneixements en família amb l’exclusiu joc de preguntes que trobareu en clicar l’icona del puzzle del recurs. 

També hi trobareu un fantàstic àudio descriptiu  perquè no us perdeu cap detall sobre la història, les curiositats i la biodiversitat d’aquest parc tan mític i important per a la biodiversitat de la fauna i flora de la zona.