Informació

Informació. A partir d'avui mateix i durant els propers 15 dies, l'Ajuntament de Barcelona activa noves mesures preventives per evitar la propagació del virus.

D’acord amb el Comitè Tècnic del Pla PROCICAT per Coronavirus de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona es disposa a prendre mesures preventives davant la nova situació d’Alerta pel contagi de Coronavirus.

A partir d’avui mateix i durant els propers 15 dies, l’Ajuntament de Barcelona activa noves mesures preventives per evitar la propagació del virus, per tant es procedeix a anul·lar totes i cadascuna de les activitats col·lectives programades que comportin establir una trobada entre persones. Queda suspès doncs, el Programa d’Activitats, les Activitats de Grup i les Cessions d’Espai de La Fàbrica del Sol des d’avui i fins el 25 de març, podent-se prorrogar en funció de l’evolució de la situació.

Continuem amatents a l’avaluació constant de la situació per part de les administracions i d’acord amb les últimes informacions ens comprometem a mantenir una comunicació i informació constant amb la ciutadania a través dels canals habituals de l’equipament (web, xarxes socials…).

Agraïm la vostra col·laboració, comprensió i confiança.