La Biomarató escalfa motors

Biodiversitat urbana. El 27 de març tindrà lloc al Centre de la Platja una xerrada informativa sobre la Biomarató, una competició internacional d’observacions naturalistes que es farà del 27 al 30 d’abril.

Aquest dimarts 27 de març tindrà lloc al Centre de la Platja una xerrada informativa sobre la Biomarató, una competició internacional d’observacions naturalistes que es realitzarà durant el 27 i 30 d’abril.

Tens una obsessió amb el submarinisme o l’snorquel? Sents curiositat per les espècies que viuen a les nostres costes? Vine demà a les 18h al Centre de la Platja per conèixer les principals característiques de la Biomarató, les activitats que s’hi faran a les platges de Barcelona i les diverses agrupacions i equipaments que hi participaran de la mà d’Anèl·lides, entitat participant. L’entrada és gratuïta però per assistir-hi és necessari demanar plaça a l’organització (reserves@anellides.com).

5 cèntims sobre la Biomarató…

És una marató internacional d’observacions naturalistes que consisteix en registrar tantes especies com sigui possible en un lloc i un temps determinat. A l’Estat Espanyol participen 4 ciutats: Barcelona, Madrid, Sevilla i Cádiz. En el cas de Barcelona hi poden participar també persones que visquin en qualsevol dels 36 municipis de l’AMB.

Anima’t i particpa-hi!