Nou programa d’activitats de La Fàbrica del Sol

Nou programa d'activitats. Ara ja podeu consultar les noves activitats de tardor de La Fàbrica del Sol

Després de mesos de feina ens fa molta il·lusió compartir amb vosaltres el nou programa d’activitats de La Fàbrica del Sol. Des d’aquest dijous dia 3 de setembre ja podeu consultar les propostes més sostenibles per als propers mesos de tardor. Les podeu veure clicant aquí. Pareu atenció perquè el dia 8 de setembre a les 11 hores s’obren les inscripcions

Noves propostes

Hem elaborat exclusivament per vosaltres un complert programa d’activitats que combina  activitats presencials i virtuals amb l’objectiu d’adaptar-nos als nous temps i seguir estant al vostre costat. 

Ara més que mai volem continuar estenent la cultura de la sostenibilitat i volem que gaudiu amb totes les propostes. Per això hem programat tallers, rutes, taules de diàleg i moltes activitats més que de ben segur us encantaran. I si el que us interessa són les activitats familiars les podeu consultar directament clicant aquí


La vida al centre

D’aquest nou programa d’activitats volem destacar especialment el cicle d’activitats SosteVIDAvilitat, un cicle que tindrà lloc el proper mes d’octubre i en el que aprendrem a prioritzar la vida. La proposta de programar aquest cicle neix fruit dels temps d’incertesa que estem vivint i la cada vegada més rellevant necessitat de cuidar-nos.

Així doncs, el cicle ens permetrà conèixer eines i recursos per gaudir més del nostre dia a dia.  A més, tindrem l’oportunitat de visitar la cooperativa d’habitatge “La Borda”, un edifici sostenible que busca millorar la qualitat de vida dels que hi viuen. 

 

La salut, el més important

Per tal de protegir-nos i protegir-vos, hem extremat totes les mesures de seguretat i hem disminuït les ràtios de les activitats presencials. Totes les activitats es faran seguint les mesures sanitàries recomanades per les autoritats competents

Així mateix, les dates o dinàmiques de les activitats poden veure’s afectades a causa de la covid-19. Us agraïm la vostra comprensió.

 

Inscripcions

Les inscripcions s’obriran el dia 8 de setembre a les 11 hores i es poden fer a través de la nostra pàgina web

Per tal d’inscriure-us heu d’estar donades d’alta al gestor d’inscripcions. Fer-ho és molt senzill, només cal que seguiu els següents passos:

  • Si és la primera vegada que participeu a una activitat de La Fàbrica del Sol: 

Aneu a la pestanya d’inscripcions i cliqueu a crea un compte nou

Una vegada heu omplert les dades i heu clicat a crea un compte nou, ja teniu el vostre compte creat.

Ara ja podeu consultar les activitats i inscriure-us a totes les que us interessin. 

  • Si ja teniu compte, només cal que hi accediu, indicant el vostre nom i contrasenya a l’apartat que trobareu a la pestanya d’inscripcions.

Trobareu tots els passos detallats als documents adjunts.

Excepcionalment, les inscripcions també es podran realitzar presencialment amb cita prèvia

Si teniu qualsevol dubte ens podeu trucar al telèfon 932.564.430 o bé enviar-nos un correu electrònic a: lafabricadelsol@bcn.cat

Totes les activitats són gratuïtes amb places limitades així que afanyeu-vos a inscriure-us i no us quedeu sense plaça. 

Esperem veure-us ben aviat!