Nou programa d’activitats de l’Aula Ambiental de Sant Andreu

Sostenibilitat. Consulteu les noves activitats de tardor de l’Aula Ambiental de Sant Andreu

Després d’aquests mesos de vacances ens alegra molt compartir amb vosaltres el nou programa d’activitats de l’Aula Ambiental de Sant Andreu. Ara ja podeu consultar les propostes més sostenibles per als mesos de setembre a desembre: tallers, cinefòrums, itineraris, titelles i moltes activitats més que de ben segur us encantaran.  Les podeu veure clicant aquí

 

Propostes de setembre

L’Aula Ambiental de Sant Andreu ha preparat un complert programa d’activitats que combina  activitats familiars i per a adults amb l’objectiu d’oferir propostes per a tots els públics i gustos. 

La primera activitat, “Construïm la nostra ciutat ideal”, tindrà lloc el dia 17 de setembre, coincidint amb el Park(ing) Day. Al Centre Cívic Can Clariana s’organitzarà un circuit per fer sobre rodes, es pintarà un mural i podreu participar en un taller de decoració de cascos de bicicleta. Tot amb l’objectiu de reivindicar un espai públic per a tothom. 

I el dijous 23 de setembre, al Casal de barri Torre de la Sagrera, podreu gaudir de “Què s’amaga darrere el cotxe” , una conversa amb Antonio Turiel, físic i divulgador científic per conèixer tots els secrets de la mobilitat sostenible. 

 

Inscripcions

Totes les activitats són gratuïtes i cal inscripció prèvia trucant al 650 97 61 71. Si per assistir a les activitats necessiteu algun tipus d’adaptació pel que fa a la diversitat funcional, indiqueu-ho en el moment de la inscripció.

Telèfon de contacte: 650 97 61 71

Correu electrònic: santandreuambiental@bcn.cat

#SantAndreuAmbiental