Nou recurs digital per conèixer el laberint més famós de la ciutat

Recursos en línia. Descobreix el parc del Laberint d’Horta sense sortir de casa.

La Fàbrica del Sol presenta un nou recurs digital, l’ImPARCdible del parc del Laberint d’Horta, una nova manera de descobrir aquest emblemàtic parc, des de la comoditat de la llar. A partir de les noves restriccions marcades pel PROCICAT, les visites guiades programades pel dia 14 de febrer al parc s’han deixat de desenvolupar de la manera habitual i és per aquest motiu que us proposem aquesta alternativa virtual.  

Ara, amb l’ImPARCdible del Parc del Laberint d’Horta, neix una nova manera de conèixer aquest singular espai verd. En aquest recurs interactiu hi trobareu curiositats, anècdotes i les fascinants històries mitològiques que s’amaguen en el parc, com la llegenda del Minotaure. També hi podeu consultar la gran riquesa d’animals i plantes que hi viuen, a l’apartat de biodiversitat.  

Aquesta activitat permet que cada persona pugui descobrir el parc parc d’una manera singular i entretinguda. Cadascú al seu ritme, sense presses, per desconnectar una estona del ritme frenètic del dia a dia i submergir-se en la història i bellesa del parc. 

Així mateix, el recurs conté un joc interactiu per posar a prova els vostres coneixements, amb preguntes originals sobre història, paisatgisme, biodiversitat, aigua, art i actualitat. Qui de vosaltres en sabrà totes les respostes?   

A més, l’ImPARCdible inclou un àudio descriptiu del parc que podeu gaudir des de casa o bé escoltar mentre recorreu tranquil·lament els seus camins.