Nova icona del Mapa B+S per a dispositius mòbils

XEAB. S’aposta per crear una icona d’accés directe en detriment de l’aplicació per fer les consultes des de mòbils i tauletes

No pesa, facilita un accés ràpid a la pàgina web i no fan falta les actualitzacions. Aquests son els principals motius pel qual el Mapa B+S ha apostat per crear una nova icona d’accés directe al web per instal·lar-la a l’escriptori del mòbil o la tauleta de les persones usuàries. La instal·lació es realitza en només tres passos i és compatible amb dispositius Android i Iphone.   

El Mapa Barcelona + Sostenible és una eina col·laborativa, relacionada amb Open Green Map, que vol recollir i mostrar iniciatives, recursos, experiències i altres informacions vinculades al territori a Barcelona. Es tracta d’un mapa virtual interactiu amb punts d’interès identificats amb un sistema de més de 100 icones diferents que permeten situar des d’infraestructures i equipaments a refugis de flora i fauna, passant per botigues de productes locals i ecològics, allotjaments, empreses amb valor ambiental afegit o iniciatives a favor d’una mobilitat més sostenible, etc. En definitiva, contribucions locals a l’economia verda, a la millora de l’entorn urbà, a la construcció d’una societat més equitativa i inclusiva i a l’enfortiment del teixit comunitari.