A causa d'una incidència tècnica és possible que en alguns serveis es produeixin talls puntuals.

Disculpeu les molèsties que aquesta incidència us pugui ocasionar.

Fi del cicle de converses “Parlem dels Horts”

Parlem dels Horts. El passat 14 de gener es va emetre l'última sessió de converses amb experts "Parlem dels horts". Les pots recuperar totes al youtube de l'Ajuntament.

El passat dia 14 de gener van finalitzar el cicle de converses “Parlem dels Horts” on els i les participants han pogut resoldre els seus dubtes i assolir nous coneixements per tal de tenir un hort urbà sa i sostenible. El cicle ha constat de quatres sessions virtuals (que podeu trobar penjades a la web de la Fàbrica del Sol, en les que s’han abordat diferents temes relacionats amb la cura de l’hort urbà. A més, tant si us estreneu en això de tenir un hort urbà com si en sou experts però voleu ampliar els vostres coneixements,  podeu consultar les Càpsules Informatives que us ajudaran a arrencar o potenciar el vostre petit espai verd a la terrassa de casa. Hi trobareu eines i recursos complementaris per tal de que no defalliu en l’intent.

Durant les converses del cicle els experts han pogut  desgranar alguns temes de cabdal importància alhora de tenir el propi hort, com ara com podem planificar la producció del nostre hort (Alimentar-nos tot l’any), quin és el millor sistema de fertilització i reg (Alimentar la terra de manera responsable ), quines són les millors llavors per al nostre hort (Cultivar diversitat) i, per tancar la sèrie, com podem tenir un hort sa i lliure de plagues (Cuidar la salut de l’hort). Un ampli ventall de temes i converses que de ben segur poden ser del vostre interès si practiqueu l’agricultura urbana i voleu tenir un hort sa i productiu.

Totes les sessions s’han dut a terme en el marc del programa  Barcelona, Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible 2021 ja finalitzat i que ha tingut com a objectiu  principal donar impuls a una transició alimentària cap a la sostenibilitat.