L'SDEA recomana...

XEAB. L'SDEA us proposa uns recursos en préstec per passar uns dies de Nadal tranquils i relaxats.

Si les festes nadalenques us resulten massa estressants, l’SDEA un recomana aquests recursos disponibles en préstec per passar uns dies més tranquils i relaxats, gaudint de la natura i  ’entorn que ens envolta.

El llibre Con calma: 50 historias de la naturaleza ajuda a contemplar la vida d’una forma més conscient i contemplativa. No cal viure a un entorn rural per gaudir de les propostes que planteja el llibre, ja que a la ciutat també és possible gaudir de parcs, jardins i platges on observar successos quotidians com el trencar de les onades.

Les cartes Amb calma, contenen 30 idees senzilles i tranquil·les per gaudir en família. Amb calma us permetrà exercitar el pensament positiu dels nens i nenes per ajudar-los a relaxar-se, concentrar-se i mantenir la calma. Les cartes estan inspirades en el llibre Con calma, un binomi captivador pensat per a naturalistes de totes les edats.

El turisme de base local és una forma alternativa d’organitzar el turisme que cerca el desenvolupament local, l’empoderament comunitari i la sostenibilitat sòcio-ambiental mitjançant la participació i el control local sobre els recursos, les infraestructures, la gestió i els beneficis del turisme. Aquest llibre mostra diferents estudis de cas.