VI Fira de Consum Responsable i d’Economia Social i Solidària: #TenimLaRecepta per a la transició ecosocial!

Del 18 al 30 de desembre, podreu visitar la fira a la plaça de Catalunya.

La VI Fira de Consum Responsable i d’Economia Social i Solidària s’adaptarà a la situació sanitària amb l’acompliment de les mesures bàsiques (mascareta, gel i distància) ,es reduirà l’aforament al 30% i hi haurà un control d’accés, sense ser necessària la inscripció prèvia. Enguany, es centrarà en la transició ecosocial: permetrà la compra de productes sostenibles, de proximitat i donarà les eines per a que cada persona visitant cuini la seva recepta de transició ecosocial, basada en les pràctques del consum responsables i l’economiasocial i solidària.

Seguint totes les mesures de seguretat, la VI Fira de Consum Responsable i d’Economia Social i Solidària es podrà visitar del 18 al 30 de desembre a la plaça de Catalunya. La Fira, organitzada per  la Direcció de Serveis d’Economia Cooperativa, Social i Solidària de l’Ajuntament de Barcelona, constarà de 32 casetes per donar a conèixer productes que promouen i permeten practicar un consum responsable i de proximitat i, alhora, poder explicar pràctiques concretes de consum i d’hàbits quotidians saludables en la vida de les persones.

A més, tot i que no hi haurà les activitats de sensibilització habituals, s’ha preparat una dinàmica on les persones que la visitin podran aprendre diverses maneres de cuinar la seva transició ecosocial.

Cada caseta, visualitzarà, mitjançant un plafó en format de recepta, les pràctiques concretes de consum responsable que es pot realitzar amb els seus productes. Les persones visitants, a més de conèixer el receptari de totes les casetes, podran crear les seves pròpies receptes i compartir-les a xarxes amb el hashtag #TenimLaReceptaCR. A totes les propostes es valoraran les que difonen millor les propostes del consum responsable i l‘economia social i solidària i aquestes rebran  uns lots de productes de la fira.

La Fira oferirà un ampli ventall d’artesania, roba i altres complements tèxtils, cultura, llibres, alimentació envasada, joguines, cosmètica i benestar saludable i altres productes de petit regal. Estarà ubicada a la corona exterior de la plaça de Catalunya des del 18 al 30 de desembre. L’horari habitual serà d’11h a 20.30h i no obrirà els dies de Nadal i Sant Esteve.

Podeu descarregar-vos el programa al següent enllaç.

Coneix les entitats què podràs visitar a la Fira