Premi Solar Europeu 2016

Energia. Enguany EUROSOLAR, juntament amb la seva secció espanyola i l’Ajuntament de Barcelona, honorarà els guanyadors d’aquesta edició al Recinte Modernista de Sant Pau a Barcelona.

Promoure la implantació amb èxit de la transició energètica – amb aquesta intenció, ja fa 23 anys que EUROSOLAR e.V. distingeix ciutats, governs locals, empreses, associacions/organitzacions, iniciatives i persones individuals amb el Premi Solar Europeu, que s’atorga anualment. D’aquesta manera, posa les persones i les organitzacions capdavanteres en aquest camp en el centre de mira i demostra que és possible un ús realista i viable de les energies renovables.

Cap al final de l’any, es convida els guardonats a una cerimònia de celebració en una ciutat europea. Després d’haver tingut lloc a Roma i a Praga, enguany el Premi Solar Europeu l’acollirà Barcelona, una ciutat compromesa amb l’energia sostenible.

La participació és gratuïta. Hi haurà servei de traducció simultània anglès-castellà. Per a més informació i per a inscripcions a la jornada fins al 9 de novembre de 2016: www.eurosolar.de/en o www.energiasostenible.org.