L'electricitat a règim

Quins usos elèctrics fan incrementar més el consum? Pagues per tenir la potència que necessites? Quines mesures pots adoptar per reduir el seu cost? Quines intervencions tindran major impacte?

L’objectiu és conèixer els termes energia i potència i identificar en cada cas quins aparells o electrodomèstics consumeixen més electricitat, replantejar els hàbits i usos relacionats amb l’electricitat, reduir el consum elèctric, promoure l’estalvi  i contribuir a cuidar els recursos dels quals vivim. No hi ha solucions úniques, cada llar té les seves singularitats i cada familia necessitats i costums diferents!

En aquest taller es presenta el material en préstec de La Fàbrica del Sol: L'electricitat a règim!, una ecoauditoria elèctrica domèstica, pensada per descobrir i conèixer què passa amb l'electricitat en l’àmbit domèstic i realitzar un pla d’acció per a estalviar i potenciar els hàbits més conscients ambientalment.

NO DISPONIBLE ACTUALMENT

Observacions: 

Es necessita un projector o una pantalla i un ordinador per poder desenvolupar el taller a les vostres instal·lacions.

Horari: De dimecres a divendres de 10 a 12h o de 12h a 14h. SUBJECTE A DISPONIBILITAT

Durada: 1,5 h.
Nombre màxim de participants: ***SUBJECTE A MESURES COVID***
Preu: gratuït
Idioma: català
Accessibilitat: apta per a persones amb mobilitat reduïda a La Fàbrica del Sol

Les activitats són en català i adreçades a públic adult.

Si sou un grup de més de 10 persones podeu sol·licitar l'activitat de manera gratuïta per la vostra entitat, equipament o grup d'amics.

Cap reserva és vàlida sense la confirmació del personal de La Fàbrica del Sol. El dia i l’hora s’assignen segons les demandes dels grups interessats, estrictament per ordre d’arribada. La reserva està sotmesa al calendari d’ocupació del centre. Les anul·lacions s’han d’informar amb un mínim de 48 h d’antelació.

Les sol·licituds de reserva d'activitats s'han de fer amb una previsió mínima de 15 dies.

Recordeu llegir l'apartat d'horari, observacions i arxius relacionats abans de sol·licitar l'activitat.

Arxius relacionats