Com Funciona Barcelona?

Activitats per a ciutadania adulta per conèixer la gestió de l'aigua, l'energia, els materials, la qualitat ambiental i el verd i la biodiversitat de la ciutat. Us hi podeu inscriure de manera individual (si estan programades) les trobareu a les activitats quadrimestrals per a públic individual) o baix petició subjecte a disponibiltat per a grups concertats, aforament i mesures subjectes a normativa COVID.

DISPONIBILITAT quan el context sanitari ho permeti: dimecres i divendres al matí entre les 10h i les 14h. Dimarts a la tarda entre les 16h i les 19h.

Descarregar el programa d'activitats del Com Funciona Barcelona?

*A causa de l'emergència sanitària actual el programa d'activitats Com Funciona Barcelona? de La Fàbrica del Sol es troba suspès fins a nou avís. 

Les activitats per a grups d'escoles i estudiants es gestionen a través del Programa d'Activitats Escolars (PAE) o bé a través de l'oficina del Com Funciona Barcelona? per a grups d'estudiants al correu electrònic comfuncionabarcelona@bcn.cat o al telèfon 933 262 223. Per a més informació cliqueu aquí