Tallers per a grups adults

Desmuntant les factures de gas i electricitat

Cansat/da de no entendre les factures i pensar que pagues més del que hauries? En aquest taller podràs aprendre a interpretar les factures de gas i electricitat. Apodera’t i estalvia!

L'electricitat a règim

Vols saber com fer una auditoria energètica de casa teva, de manera fàcil i divertida, i prendre consciència dels teus usos energètics? Vine, participa, i explica’ns les teves idees!

Amb l'energia no s'hi juga

Taller per a joves! Farem una mirada ràpida per conèixer de forma distesa i amena què és l’energia, l’eficiència energètica, i com funciona el mercat energètic actual.

Calculadora energètica: quanta energia utilitzes a casa?

Vols aprendre quin és el teu consum d’energia, fer-ne seguiment i saber quina eficiència tens respecte altres habitatges similars? Aquest és el teu taller! T’expliquem l’aplicació web que et permetrà fer-ho.

Redueix la despesa energètica del teu comerç

Taller on aprendre a optimitzar la tarifa elèctrica del teu negoci, conèixer com fer auditories energètiques, o detectar si pots millorar el teu sistema d'il•luminació, entre d’altres.

Redueix la despesa i millora el confort de la teva escala

Taller per aprendre a reduir el cost de les factures comunitàries, conèixer les opcions de finançament disponibles per dur a terme actuacions de millora energètica i per incorporar energies renovables al teu bloc de pisos.

Mesures per la millora energètica de la llar

Què entenem per eficiència energètica? Coneixes els hàbits i petites accions que pots fer per reduir el teu consum energètic i reduir la teva despesa econòmica? Vine i esbrina-ho!

Tot el què s'amaga en un comptador digital

T’han canviat el comptador i no saps el perquè? Has sentit a parlar del comptador digital i tens dubtes? En aquest taller t’expliquem com funcionen els comptadors i quina informació útil en pots extreure!

Renovables a la llar

Vols conèixer quines tecnologies disponibles hi ha per generar la teva pròpia energia renovable? Vols instal•lar plaques fotovoltaiques i no saps com? T’expliquem com fer-ho!

TO: Llar sostenible

Vols donar un TO energètic a casa teva i aprofitar els recursos energètic al màxim? Entens la teoria però no saps com portar-ho a la pràctica? Necessites visualitzar aquests canvis?