Sala Barceloneta

La Fàbrica del Sol disposa d'una sala polivalent de 92 m2 (amb possibilitat de dividir l'espai amb panells corredors, quedant 2 espais independents de 30 m2 i 62 m2) per a les vostres activitats i actes de medi ambient i sostenibilitat urbana, on hi podeu realitzar reunions, trobades, xerrades, projeccions audiovisuals, tertúlies amb pica-pica...

Aforament: 70 persones dempeus i 60 assegudes

La infraestructura de l'espai és la següent:

_Equip de so i megafonia
_Pantalla de projecció i projector
_Estrada (accessible amb una rampa) amb taula i cadira per a ponents
_Accés a internet (també a la xarxa corportativa de l'Ajuntament de Barcelona)
_60 cadires
_5 taules (1,80 x 0,80 m) mòbils i plegables
_Pissarra blanca
_Climatització
_Llum natural
_Lavabos propers
_Accés directe a la Sala Lluerna

Per a altres necessitats específiques, consulteu amb l'equip de La Fàbrica del Sol.

Dia i hora: 
Dilluns de 10 a 13.30 h
De dimecres a divendres de 10 a 13.30 h i de 16.30 a 19.30 h
Dissabte de 10 a 13.30 h
Agost: dilluns i de dimecres a divendres de 10 a 13.30 h
SUBJECTE A DISPONIBILITAT
Observacions: 

Preu: la cessió d'espai és gratuïta per a entitats sense ànim de lucre. No es contempla la cessió per a actes no gratuïts en els quals es cobra un preu a les persones assistents, com ara cursos, jornades formatives o similars. Tampoc es farà cessió d'espais per a actes comercials o promocionals d´empreses.
Accessibilitat:
la Sala Barceloneta es troba al 1r pis i s'hi pot accedir amb ascensor.

En el cas d'entitats sense ànim de lucre, La Fàbrica del Sol ofereix difusió i assessorament gratuït de les activitats que realitzin.

Abans de les cessions d'espai es farà per part del personal de La Fàbrica del Sol una petita introducció sobre l'equipament.

La cessió de l'espai està sotmesa a la disponibilitat de l'equipament. La reserva no és vàlida sense la confirmació per correu electrònic del personal de La Fàbrica del Sol.

Les sol·licituds s'han de fer amb una previsió mínima de 15 dies. No es poden demanar amb més de 4 mesos d'antelació.

L’entitat o persona física es fan responsable del muntatge i desmuntatge de la sala, el manteniment i l'ús adequat de l'espai i del material, així com de la seva reparació o reposició si fos necessari (amb previ avís al personal de La Fàbrica del Sol). Si l'activitat portada a terme deixa el terra o el mobiliari brut, abans de marxar i dintre de l'horari pactat, l’entitat o persona física es fa responsable de la seva neteja.

Cal respectar les hores d'entrada i de sortida de l'espai. Recordeu llegir l'apartat d'horari, observacions i arxius relacionats abans de sol·licitar la cessió d'espai. Durant el mes d'agost la cessió només es fa de dimecres a divendres de 10 a 13.30 h.

Vista de la sala Barceloneta
Adreça:  
Passeig de Salvat Papasseit, 55, 08003 Barcelona, Spain
Punt de trobada: 
La Fàbrica del Sol. Pg. de Salvat Papasseit, 1. Per arribar-hi: Metro: Barceloneta (L4) o Ciutadella | Vila Olímpica (L4); Bus: D20, V21, V27, 36, 45, 59 i 92; TRAM Besòs: Ciutadella | Vila Olímpica (T4); Pàrquing de bicicletes i Bicing