Com Funciona Barcelona?

Activitats per a ciutadania adulta i famílies, on podreu conèixer la gestió de l'aigua, l'energia, els materials, la qualitat ambiental i el verd i la biodiversitat de la ciutat.

Si sou un equipament ambiental membre de la XEAB, podeu incloure les activitats del Programa "Com Funciona Barcelona" a les vostres programacions. Caldrà acordar dia i hora segons la disponibilitat de les instal·lacions i de les educadores de la Secretaria XEAB. Podeu fer-nos arribar la vostra petició a través del correu XEAB@bcn.cat.

Si sou un Centre Cívic o grup organitzat, podeu escriure al correu lafabricadelsol@bcn.cat

Ens posarem en contacte amb vosaltres per correu electrònic per tancar la data i hora. Cap petició es transforma en reserva sense la resposta per correu electrònic del personal de La Fàbrica del Sol.

Si sou una persona individual, espereu a que es faci pública una activitat amb inscripcions obertes. Ho podeu consultar a qualsevol calaix d'activitats d'aquest web. També us hi podeu inscriure de manera individual a través del programa d'activitats  dels equipaments ambientals de la XEAB.

 

Consultar les activitats al web

Descarregar el programa d'activitats del Com Funciona Barcelona?

 

Les activitats per a grups d'escoles i estudiants es gestionen a través del Programa d'Activitats Escolars (PAE) o bé a través de l'oficina del Com Funciona Barcelona?: comfuncionabarcelona@bcn.cat o al telèfon 933 262 223. Per a més informació cliqueu aquí

 

Dia i hora: 
Tot l'any
Preu: 
gratuït