Camins d'aigua: espectacle tecnològic

La modernitat posarà música i color a una passejada en què l’art, la cultura i la tradició ens acostaran als diferents espais d’aigua de l’antic poble de Sant Andreu de Palomar.

Coneixerem la font cibernètica de l’edifici industrial de Can Fabra, inaugurada el 1995, obra de l’arquitecte Ramon Llopart i la font artística de la plaça del Comerç, una font pública de ferro colat que presenta dos brolladors i culmina amb un fanal. També visitarem la font de canaletes de Sant Andreu, construïda el 1888 amb motiu de l'Exposició Universal, com la resta de fonts tipus Canaletes de la ciutat.

Dia i hora: 
Dimecres i divendres de 10 a 12 h o de 12 a 14 h, divendres de 16 a 18 h o de 18 a 20 h o dissabtes de 10 a 12 h o de 12 a 14 h
Observacions: 

Durada: 2 h.
Nombre màxim de participants: 25 (mínim 10)
Preu: sotmesa a un preu públic. Consulteu les condicions de pagament aquí.
Idioma: català
Accessibilitat: apta per a persones amb mobilitat reduïda

Cap reserva és vàlida sense la confirmació del personal de La Fàbrica del Sol. El dia i l’hora s’assignen segons les demandes dels grups interessats, estrictament per ordre d’arribada. La reserva està sotmesa al calendari d’ocupació del centre. Les anul·lacions s’han d’informar amb un mínim de 48 h d’antelació.

Les sol·licituds de reserva d'activitats s'han de fer amb una previsió mínima de 15 dies.

Recordeu llegir l'apartat d'horari, observacions i arxius relacionats abans de sol·licitar l'activitat.

Adreça:  
Carrer de Sant Adrià, 58, 08030 Barcelona, Spain