Camins d'aigua: georecerca dels camins de l'aigua del Gòtic

Saps quines fonts i espais d’aigua tenim al centre de Barcelona? En coneixes la història? Com pots treure-li partit al teu telèfon intel·ligent per descobrir els espais amagats de la ciutat? Amb l'aplicació Fonts BCN pots accedir a la informació sobre les fonts de la ciutat de Barcelona, saber quina font tens més a prop, com arribar-hi, consultar el mapa i obtenir informació bàsica de totes les fonts d’aigua potable de la ciutat.

Us proposem participar en una gimcana per als amants de les apps i les xarxes socials per conèixer el cicle urbà de l’aigua a través de pistes sobre les fonts de beure més emblemàtiques de Barcelona. Un itinerari a l’aire lliure en què diversos reptes ens portaran a redescobrir el vincle entre les diferents fonts. El recorregut no està fixat, el vostre enginy i la velocitat per moure-us us portaran pels diversos punts marcats.

Dia i hora: 
Dimecres i divendres de 10 a 12 h o de 12 a 14 h, divendres de 16 a 18 h o de 18 a 20 h o dissabtes de 10 a 12 h o de 12 a 14 h
Observacions: 

Durada: 2 h.
Nombre màxim de participants: 25 (mínim 10)
Preu: sotmesa a un preu públic. Consulteu les condicions de pagament aquí.
Idioma: català
Accessibilitat: apta per a persones amb mobilitat reduïda

Cap reserva és vàlida sense la confirmació del personal de La Fàbrica del Sol. El dia i l’hora s’assignen segons les demandes dels grups interessats, estrictament per ordre d’arribada. La reserva està sotmesa al calendari d’ocupació del centre. Les anul·lacions s’han d’informar amb un mínim de 48 h d’antelació.

Les sol·licituds de reserva d'activitats s'han de fer amb una previsió mínima de 15 dies.

Recordeu llegir l'apartat d'horari, observacions i arxius relacionats abans de sol·licitar l'activitat.

Arxius relacionats
Adreça:  
Plaça de Sant Felip Neri, 4, 6, 08002 Barcelona, Spain