Camins d'aigua: la conquesta de l'aigua

Descobrirem exemples fascinants de l’ús de l’aigua al barri de la Dreta de l’Eixample que sovint passen desapercebuts.

Seguirem l’empremta de l’aigua per l’Eixample dret, on trobarem exemples fascinants de la utilització de l’aigua per a usos ornamentals, públics o d’abastament per a les llars. Veniu a conèixer aquestes meravelles, que sovint passen desapercebudes.

Descobriu les funcions de la Torre de les Aigües de Roger de Llúria i de la font del passeig de Gràcia i delecteu-vos amb les històries que s’amaguen darrere la Font de la Diana i El Nen dels Càntirs.

Dia i hora: 
Dimecres i divendres de 10 a 12 h o de 12 a 14 h, divendres de 16 a 18 h o de 18 a 20 h o dissabtes de 10 a 12 h o de 12 a 14 h
Observacions: 

Durada: 2 h.
Nombre màxim de participants: 25 (mínim 10)
Preu: sotmesa a un preu públic. Consulteu les condicions de pagament aquí.
Idioma: català
Accessibilitat: apta per a persones amb mobilitat reduïda

Cap reserva és vàlida sense la confirmació del personal de La Fàbrica del Sol. El dia i l’hora s’assignen segons les demandes dels grups interessats, estrictament per ordre d’arribada. La reserva està sotmesa al calendari d’ocupació del centre. Les anul·lacions s’han d’informar amb un mínim de 48 h d’antelació.

Les sol·licituds de reserva d'activitats s'han de fer amb una previsió mínima de 15 dies.

Recordeu llegir l'apartat d'horari, observacions i arxius relacionats abans de sol·licitar l'activitat.

Adreça:  
Gran Via de les Corts Catalanes, 626, 08007 Barcelona, Spain
Punt de trobada: 
Jardins de la Reina Victòria. Gran Via de les Corts Catalanes cantonada Rambla Catalunya,davant la font de beure. Com arribar-hi? metro: Passeig de Gràcia (L2, L3 i L4); bus: H12, V15, 7, 22, 24, 50, 54, 67, 68