Camins d'aigua: un plaer per als sentits

Com l’aigua que baixa pels rius, recorrerem els racons més tranquils de Montjuïc per conèixer el cicle de l’aigua a la ciutat de Barcelona. Quins tipus d’aigua fem servir a la ciutat? Quanta aigua consumim? Mentre enraonem de l’aigua coneixerem la història d’aquests jardins tan propers i desconeguts i parlarem també de les fonts ornamentals i de beure que formen part de les nostres rutines urbanes.

Veniu a conèixer l’estanyol del Roserar d’Amargós i redescobrir espais mítics com la Font del Gat, la Cascada de les Escales del Generalife o el conjunt de l’avinguda Maria Cristina.

Dia i hora: 
Dimecres i divendres de 10 a 12 h o de 12 a 14 h, divendres de 16 a 18 h o de 18 a 20 h o dissabtes de 10 a 12 h o de 12 a 14 h
Observacions: 

Durada: 2 h.
Nombre màxim de participants: 25 (mínim 10)
Preu: sotmesa a un preu públic. Consulteu les condicions de pagament aquí.
Idioma: català
Accessibilitat: no apta per a persones amb mobilitat reduïda

Cap reserva és vàlida sense la confirmació del personal de La Fàbrica del Sol. El dia i l’hora s’assignen segons les demandes dels grups interessats, estrictament per ordre d’arribada. La reserva està sotmesa al calendari d’ocupació del centre. Les anul·lacions s’han d’informar amb un mínim de 48 h d’antelació.

Les sol·licituds de reserva d'activitats s'han de fer amb una previsió mínima de 15 dies.

Recordeu llegir l'apartat d'horari, observacions i arxius relacionats abans de sol·licitar l'activitat.

Arxius relacionats
Adreça:  
Fundació Joan Miró - Pl Neptú, 08038 Barcelona, Spain
Punt de trobada: 
Accés als Jardins de Laribal de la Pl. de Neptú, al costat de la Fundació Miró