Us informem que per tasques de millora en les infraestructures tecnològiques de l'Ajuntament de Barcelona, aquest cap de setmana la Seu Electrònica, Guia BCN, l'Oficina Virtual de Tràmits, el Servei d'Atenció en Línia al Ciutadà i l'Agenda 500 estaran fora de servei. També es poden veure afectats altres serveis d'aquest web.

L'horari previst d'aquesta actuació és des de dissabte, a les 15.00 hores, fins dilluns, a les 00.00 hores.

Disculpeu les molèsties que us puguem ocasionar.

Les entranyes de la ciutat: les clavegueres

**NO DISPONIBLE FINS A NOU AVIS** 

Visita guiada per a grups d'adults, grups concertats.

Coneixerem l'únic tram de les clavegueres de Barcelona que es pot visitar per acostar-nos al cicle de l'aigua a la ciutat i conèixer com funciona. La xarxa de clavegueram garanteix la higiene i la salut pública, evita possibles inundacions i facilita el sanejament de les aigües residuals.
Reflexionarem sobre la importància de l'aigua com a bé escàs i la corresponsabilitat que tenim en el manteniment d'aquest recurs. La nova cultura de l'aigua pot ser una de les respostes als reptes que ens planteja el canvi climàtic i les conseqüències que provoca en la vida quotidiana de les persones.

Amb el suport de Barcelona Cicle de l’Aigua, SA.

Dia i hora: 
SUSPÈS FINS A NOU AVÍS
S'oferien 1 dissabte al quadrimestre al matí.
Observacions: 

Visita guiada per a grups d'adults, grups concertats.

Les normes són obligatòries per tots els participants i el responsable del grup es compromet a fer-les complir. En aquest sentit és especialment important recordar que cal anar vestit amb el cos totalment cobert i sabates tancades.

No es permet fer fotografies o gravacions de vídeo sense consentiment de l’Ajuntament (cal demanar-ho amb antelació). Les persones que no compleixin la normativa no podran accedir a l’interior de les clavegueres. No es permet l’entrada a menors de 8 anys. Consulteu la normativa de seguretat als arxius relacionats.

En cas de pluja, l’activitat s’anul·larà per motius de seguretat i es tornarà a programar un altre dia.

Durada: 1 h.
Nombre màxim de participants: PENDENT D'ACTUALITZAR, segons normativa de seguretat, mínim i màxim d´estricte acompliment
Preu: sotmesa a un preu públic. Consulteu les condicions de pagament aquí.
Idioma: català
Accessibilitat: no apta per a persones amb mobilitat reduïda

***NO DISPONIBLE FINS A NOU AVIS*** 

Visita guiada per a grups d'adults, grups concertats.

Les entranyes de la ciutat: les clavegueres per a grups concertats està exhaurida per aquest quadrimestre. Si esteu interessats en convocatòries futures, podeu omplir el  formulari quan es publiquin noves dates disponibles.

Si no sou un grup organitzat, podeu consultar la disponibilitat per inscripcions individuals AQUÍ. No respondrem peticions individuals.

Arxius relacionats
Adreça:  
Pg. de Sant Joan, 91, 08009 Barcelona, Spain
Punt de trobada: 
Pg. de Sant Joan, 91. Com arribar-hi? metro: Verdaguer (L4 i L5); bus: H10, 6, 19, 33, 34, 50, 51, 55