Els batecs dels barris: els nous cants de les sirenes

El so de les onades, les gavines i els vaixells es barregen amb altres activitats portuàries, residencials i d’oci a la Vila Olímpica del Poblenou.

Imaginem-nos que escoltem un moment els sons de la Vila Olímpica: és la de sempre, però pel fet de percebre-la sense el sentit principal de la visió, tot canvia, i ara els sons, crits, cruixits i sorolls es converteixen en els veritables protagonistes del nostre recorregut.

Escoltar com sona el nostre barri ens permet viatjar a un altre temps i alhora ens descobreix un altre paisatge, que tot sovint passa desapercebut. Si aprenem a escoltar, sabrem quines realitats s'amaguen darrere dels sons i podrem decidir si cal preservar, canviar o anul·lar els sons actuals. Aquests darrers, normalment els anomenem sorolls, però pot ser que no siguin molestos per a tothom.

Dia i hora: 
Dimecres i divendres de 10 a 12 h o de 12 a 14 h, divendres de 16 a 18 h o de 18 a 20 h o dissabtes de 10 a 12 h o de 12 a 14 h
Observacions: 

Aquesta activitat és una experiència sensorial i parts del recorregut es faran amb els ulls tapats, sempre supervisat per una persona que fa de guia. Es recomana portar calçat còmode per caminar i preferiblement silenciós. És necessari un mocador o un accessori per tapar-se els ulls. És recomanable que un membre del grup faci de persona acompanyant activa.

En cas de pluja, l’activitat s’anul·larà per motius de seguretat i es tornarà a programar un altre dia.

Durada: 2 h.
Nombre màxim de participants: 15 (mínim 10)
Preu: sotmesa a un preu públic. Consulteu les condicions de pagament als arxius relacionats.
Idioma: català
Accessibilitat: no apta per a persones amb mobilitat reduïda

Cap reserva és vàlida sense la confirmació del personal de La Fàbrica del Sol. El dia i l’hora s’assignen segons les demandes dels grups interessats, estrictament per ordre d’arribada. La reserva està sotmesa al calendari d’ocupació del centre. Les anul·lacions s’han d’informar amb un mínim de 48 h d’antelació.

Les sol·licituds de reserva d'activitats s'han de fer amb una previsió mínima de 15 dies.

Recordeu llegir l'apartat d'horari, observacions i arxius relacionats abans de sol·licitar l'activitat.

Arxius relacionats
Adreça:  
Carrer de Ramon Trias Fargas, 23, 08005 Barcelona, Spain