Cultivant la ciutat: cultiu sostenible a l'espai públic - ACTIVITAT FAMILIAR

Veniu a conèixer les plantes i els animals de Can Cadena!
Al bell mig de Sant Martí hi queda un petit record de la tradició agrícola de la zona. Mentre visitem l'hort, descobrirem quins insectes hi viuen i com es relacionen amb l'entorn. Aprendrem com els avis i àvies del barri cuiden els horts per treure'n les millors hortalisses ecològiques, identificarem les parts de les plantes que ens mengem i sabrem què hem de plantar a cada estació per poder fer el nostre propi hort a casa.
A Can Cadena s'aprofita tot! Amb les restes vegetals dels horts s'alimenten els animals de la granja. Farem una volta, els coneixerem d'aprop, aprendrem com són i sabrem d'on vénen el formatge, la llet, els ous...
Anirem cap a la bassa naturalitzada embriagant-nos de les olors que desprenen les plantes aromàtiques dels marges dels camins, mentre el rauc dels tòtils i les granotes ens recordarà que les basses tenen molta vida.

Aquesta activitat  està recomanada per a famílies amb infants de qualsevol edat ja que poden col·laborar tots els membres de la família.

Dia i hora: 
Dimecres de 16 a 18 h (hivern) o de 18 a 20 h (estiu) o dissabtes de 10h a 12 h o de 12 a 14 h
NO DISPONIBLE
Observacions: 

Durada: 2 h.
Nombre màxim de participants: 25 (mínim 10)
Preu: sotmesa a un preu públic. Consulteu les condicions de pagament als arxius relacionats.
Idioma: català
Accessibilitat: no apta per a persones amb mobilitat reduïda

Cap reserva és vàlida sense la confirmació del personal de La Fàbrica del Sol. El dia i l’hora s’assignen segons les demandes dels grups interessats, estrictament per ordre d’arribada. La reserva està sotmesa al calendari d’ocupació del centre. Les anul·lacions s’han d’informar amb un mínim de 48 h d’antelació.

Les sol·licituds de reserva d'activitats s'han de fer amb una previsió mínima de 15 dies.

Recordeu llegir l'apartat d'horari, observacions i arxius relacionats abans de sol·licitar l'activitat.

Arxius relacionats
Adreça:  
Carrer de Menorca, 25, 08020 Barcelona, Spain