Les entranyes de la ciutat: les clavegueres - ACTIVITAT FAMILIAR

Coneixerem l'únic tram de les clavegueres de Barcelona que es pot visitar per acostar-nos al cicle de l'aigua a la ciutat i conèixer com funciona. La xarxa de clavegueram garanteix la higiene i la salut pública, evita possibles inundacions i facilita el sanejament de les aigües residuals.
Reflexionarem sobre la importància de l'aigua com a bé escàs i la corresponsabilitat que tenim en el manteniment d'aquest recurs. La nova cultura de l'aigua pot ser una de les respostes als reptes que ens planteja el canvi climàtic i les conseqüències que provoca en la vida quotidiana de les persones.

Amb el suport de Barcelona Cicle de l’Aigua, SA.

La normativa de seguretat no permet l'accés a menors de 8 anys a les clavegueres.

Dia i hora: 
Exhaurida per aquest quadrimestre
Observacions: 

Les normes són obligatòries per tots els participants i el responsable del grup es compromet a fer-les complir. En aquest sentit és especialment important recordar que cal anar vestit amb el cos totalment cobert i sabates tancades.

No es permet fer fotografies o gravacions de vídeo sense consentiment de l’Ajuntament (cal demanar-ho amb antelació). Les persones que no compleixin la normativa no podran accedir a l’interior de les clavegueres. No es permet l’entrada a menors de 8 anys. Consulteu la normativa de seguretat als arxius relacionats.

En cas de pluja, l’activitat s’anul•larà per motius de seguretat i es tornarà a programar un altre dia.

Durada: 1 h.
Nombre màxim de participants: 15 (mínim 10)
Preu: sotmesa a un preu públic. Consulteu les condicions de pagament als arxius relacionats.
Idioma: català
Accessibilitat: no apta per a persones amb mobilitat reduïda

Les entranyes de la ciutat: les clavegueres per a grups (mínim 10 persones) està exhaurida per aquest quadrimestre. Si esteu interessats en convocatòries futures, podeu omplir el  formulari quan es publiquin noves dates disponibles.

Si no sou un grup organitzat (mínim 10 persones), podeu consultar la disponibilitat per inscripcions individuals AQUÍ. No respondrem peticions individuals.

Arxius relacionats
Adreça:  
Passeig de Sant Joan, 91, 08009 Barcelona, Spain