Uns veïns ben vius - ACTIVITAT FAMILIAR

Cuereta o mallerenga?

Molt sovint sentim a parlar de la biodiversitat, però poques vegades ens parem a pensar què significa. Molts de nosaltres coneixem el significat de la “diversitat” en la nostra vida quotidiana: la diversitat de la cuina mediterrània, la diversitat dels paisatges que ens envolten, la diversitat de persones i de cultures d’una ciutat com Barcelona, etc.

Aquest taller familiar pretén explicar el concepte de biodiversitat d’una manera senzilla i pràctica tot aprofitant els recursos que ens brinda tant la Fàbrica del Sol com el barri de la Barceloneta. Coneixerem arbres com les moreres, els tamarius i els pins pinyoners, plantes com la berbena i la salvia, i aprendrem a reconèixer ocells com les merles, gralles, pit-roigs, cueretes i mallerengues.
Qualsevol ambient és important per a conservar la natura i fins i tot el racó més urbà guarda sorpreses que cal conèixer i protegir.

Aquesta activitat  està recomanada per a famílies amb infants de qualsevol edat ja que poden col·laborar tots els membres de la família.
 

Dia i hora: 
Dissabtes de 10 a 12 h o de 12 a 14 h
SUBJECTE A DISPONIBILITAT
Observacions: 

Aquest taller de moment només està disponible per realitzar La Fàbrica del Sol. Properament podrà fer-se en altres localitzacions.

Durada: 2 h.
Nombre màxim de participants: 25 (mínim 10)
Preu: gratuït
Idioma: català
Accessibilitat: apta per a persones amb mobilitat reduïda

Cap reserva és vàlida sense la confirmació del personal de La Fàbrica del Sol. El dia i l’hora s’assignen segons les demandes dels grups interessats, estrictament per ordre d’arribada. La reserva està sotmesa al calendari d’ocupació del centre. Les anul·lacions s’han d’informar amb un mínim de 48 h d’antelació.

Les sol·licituds de reserva d'activitats s'han de fer amb una previsió mínima de 15 dies.

Recordeu llegir l'apartat d'horari, observacions i arxius relacionats abans de sol·licitar l'activitat.

Arxius relacionats
Adreça:  
Passeig de Salvat Papasseit, 1, 08003 Barcelona, Spain