Coneix La Fàbrica del Sol (Visita lliure autoguiada per a grups)

***NO DISPONIBLE FINS A NOU AVIS***

La Fàbrica del Sol ha estat testimoni de la transició cap a la sobiriania energètica: del pas de les energies fòssils a les renovables. Incorpora diferents solucions sostenibles per millorar l'eficiència energètica com són: la generació d'energies renovables, l'estalvi d'aigua, la conservació de la biodiversitat i una mobilitat més sostenible, ja que té el certificat Amic de la Bici i és l'únic edifici rehabilitat amb el Sello Verde, entre altres. A l'edifici demostratiu descobrireu quines són les solucions ambientals incorporades a l'edifici i a altres equipaments públics, quines són les polítiques municipals que les promouen i quines estratègies podem adoptar per viure de manera més sostenible.

L'acció transformadora depèn de la suma de molts actors. Totes i tots en podem ser protagonistes!

Dia i hora: 
***HORARIS I MESURES COVID NO ACTUALITZATS***
SUBJECTE A DISPONIBILITAT. NO DISPONIBLE FINS A NOU AVIS
*****NO DISPONIBLE FINS A NOU AVIS****
Preu: 
gratuït
Observacions: 

Durada: 1 h.
Nombre màxim de participants: 25 (mínim 10)
Preu: gratuïta.
Idioma: català, castellà o anglès
Accessibilitat: apta per a persones amb mobilitat reduïda
El grup es fa responsable de fer un ús adequat dels materials proporcionats per fer la visita lliure autoguiada, de les instal·lacions i de respectar els horaris acordats.

*NO DISPONIBLE PER GRUPS D'ESTUDIANTS- Sol.licitar visita guiada.* 

***NO DISPONIBLE FINS A NOU AVIS***

Si sou un grup de menys de 10 persones no cal omplir aquest formulari per fer una visita lliure autoguiada. Podeu venir en qualsevol moment dins de l'horari de l'equipament. Es recomanable que els grups no excedeixin les 30 persones. Consulteu en cas de grups més nombrosos.

Cap reserva és vàlida sense la confirmació del personal de La Fàbrica del Sol. El dia i l’hora s’assignen segons les demandes dels grups interessats, estrictament per ordre d’arribada. La reserva està sotmesa al calendari d’ocupació del centre. Les anul·lacions s’han d’informar amb un mínim de 48 h d’antelació.

Les sol·licituds de reserva d'activitats s'han de fer amb una previsió mínima de 15 dies.

Recordeu llegir l'apartat d'horari, observacions i arxius relacionats abans de sol·licitar l'activitat.

Adreça:  
Pg. de Salvat Papasseit, 1, 08003 Barcelona, Spain
Punt de trobada: 
La Fàbrica del Sol. Pg. de Salvat Papasseit, 1. Com arribar-hi? Metro: Barceloneta (L4) o Ciutadella | Vila Olímpica (L4); Bus: D20, V21, V27, 136, 45, 59 i 92; TRAM Besòs: Ciutadella | Vila Olímpica (T4); Pàrquing de bicicletes i Bicing