Tast de receptes amb proteïna vegetal.
Els temps estan canviant i l’alimentació, també. De la mateixa manera com han canviat les feines, el lleure o les maneres de relacionar-nos, també podem transformar els nostres hàbits alimentaris perquè siguin més sans.
Un dels nutrients imprescindibles d'una dieta saludable són les proteïnes, que s’acostumen a relacionar amb els aliments d'origen animal. Però, quines opcions ens ofereixen els aliments vegetals pel què fa al contingut proteic? Vine a descobrir-los i gaudeix d’un espectacular tast culinari.
Requeriments: portar carmanyola i informar sobre al·lèrgies.
L'activitat pertany a l'itinerari 7 - Més Setmana de l'Alimentació Sostenible.
Organitzat per l’Aula Ambiental de la Sagrada Família i la Xarxa d’Equipaments Ambientals de Barcelona (XEAB).
En col·laboració amb la Biblioteca Sagrada Família i Eixos Comercials Sagrada Família.
A càrrec de la Xef Zarida Fernández .
En el marc de Barcelona, Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible 2021.
Cal inscripció prèvia a aulambiental.org
Inscripcions a partir del 15 de setembre
